GLI – CooL

17 mei start er weer een groep!
Mocht u zich voor 2 juni aanmelden, dan kunt u nog aansluiten in deze groep.

In de praktijk wordt ook het CooL-programma (coaching op leefstijl) aangeboden. Het CooL-programma voor volwassen is een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Het programma bestaat uit individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. Binnen het groepstraject worden de achtergronden en oorzaken van ongezonde leefstijl bekeken en vervolgens wordt een behandelfase en een onderhoudsfase doorlopen. De aanpak is gericht op het stapsgewijs aanpassen van het leefpatroon en op het bereiken van een duurzame verandering van de leefstijl in zowel motivatie als gedrag. Gedurende het traject ligt de regie bij u zelf en heeft de leefstijlcoach een faciliterende rol. Belangrijke thema’s zijn voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement en timemanagement.

Het CooL programma is bij diëtist Mierlo ook zeer geschikt wanneer u last heeft van emotie-eten. U leert onderzoeken waar uw behoeften vandaan komen en hoe u kunt omgaan met emotioneel eetgedrag.

Het programma bestaat uit:
– Behandelfase: 8 groepsbijeenkomsten + 2 individuele gesprekken in 8 maanden
– Onderhoudsfase: 8 groepsbijeenkomsten + 2 individuele gesprekken in 16 maanden
Daarnaast is er een intake, een evaluatie en een eindgesprek.

Wilt u deelnemen aan het CooL-programma, dan dient u huisarts of praktijkondersteuner u te verwijzen naar het GLI programma.

Voor meer informatie en het meest actuele overzicht van groepsbijeenkomsten (ook in de regio), kunt u meer informatie vinden op: GLI Post-Z

Back To Top