Samenwerking

Fysiotherapie Mierlo

Inge Diëtist Mierlo is gevestigd in de praktijk van Fysiotherapie Mierlo. Hierdoor zijn de ‘lijntjes’ kort en werken we aan een multidisciplinaire behandeling. Wilt u weten wat Fysiotherapie Mierlo voor u kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.fysiotherapiemierlo.nl of bel 0492 – 664915

Care for Obesitas

Zou u graag een maagverkleinig willen, maar hebt u nog niet genoeg dieetervaring om in aanmerking te komen? Of hebt u in het verleden een maagverkleinig gehad en komt er weer gewicht bij? Dit zijn voorbeelden waarbij specifieke begeleiding nodig is. Care for Obesitas kan dan mogelijk de juiste oplossing zijn voor u.  Kijk voor meer informatie op www.careforobesitas.nl of bel 06 555 000 22.

Zwemschool de Abeel
Body Postive – Zwemmen met een maatje meer in Someren 

Vanaf 31 augustus 2020 start Zwemschool De Abeel in Someren met actieve lessen voor mensen met een maatje meer.
Zwemschool De Abeel werkt met kleine groepen om iedereen voldoende individuele aandacht en begeleiding te kunnen bieden. Er zijn geen andere activiteiten en privacy wordt geboden door het sluiten van rolgordijnen rondom de zwemzaal.
Tijdens de lessen wordt er onder professionele begeleiding gewerkt aan conditie en spieropbouw. Doordat gewrichten minder belast worden in het water is de kans op blessures minimaal.
Naast inspannen is er ook ruimte voor ontspannen en gezellig samenzijn. De les kan worden afgesloten met een gezellig kopje koffie. Voor meer informatie, neem contact op met Jose Maas 0493-494955 of info@zwemschool-deabeel.nl
https://www.zwemschool-deabeel.nl/